ALGEMENE VOORWAARDEN

Origami Zoo is onderdeel van Shapeshifter Visuele Vormgeving

Origami Zoo
Brigittenstraat 2
3512 KK Utrecht

T 030 214 52 12
M 06 201 8888 84
E info@origamizoo.nl


Prijzen
Alle op de site genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en ex. verzendkosten en eventuele enveloppen. Aan de op de site genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.


Privacy
De aan ons toevertrouwde gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.


Copyright
Op alle ontwerpen van Origami Zoo rust auteursrecht. Zonder schriftelijke toestemming van Origami Zoo mogen de ontwerpen, beelden en teksten niet worden gepubliceerd, verspreid, verkocht of anderszins worden gebruikt.


Disclaimer
Origami Zoo is niet verantwoordelijk voor door de opdrachtgever verkeerd aangeleverde teksten/gegevens. Natuurlijk proberen we wel zoveel mogelijk mee te denken.


Betalen
Producten worden pas verzonden na betaling. In het geval van geboortekaarten zal de order pas worden gedrukt wanneer de betaling is ontvangen.


Annuleren
Een order kan worden geannuleerd tot het moment dat de bestelling wordt verzonden. Origami Zoo stort het bedrag dan binnen twee weken retour. In het geval van geboortekaarten kan de order worden geannuleerd tot het moment dat de definitieve gegevens worden doorgegeven en de order naar de drukker gaat. Als er al een digitale proef is gemaakt brengt Origami Zoo daarvoor € 30,- in rekening. Stuur om de order te annuleren een mail.


Verzenden
Origami Zoo probeert alle producten zo snel mogelijk te leveren. Wanneer een product voor 10 uur `s ochtends wordt besteld (of de gegevens van de geboorte van de baby`s ochtends voor 10 uur worden doorgegeven) gaat de bestelling nog diezelfde werkdag op de post. Als de bestelling in het weekend of op een feestdag wordt doorgegeven, gaat de bestelling de eerstvolgende werkdag op de post. Over het algemeen wordt er dan binnen twee werkdagen geleverd. Dit kan echter niet worden gegarandeerd. Als een product niet op voorraad is nemen we contact met u op.


Ruilen en retourneren
Producten die op maat worden gemaakt (zoals geboortekaarten) kunnen niet worden geretourneerd. Andere producten kunnen -mits onbeschadigd- binnen een week worden teruggezonden wanneer ze niet aan de verwachtingen voldoen. Stuur van te voren altijd een mail naar Origami Zoo om dat te melden. Origami Zoo maakt het bedrag na ontvangst van de bestelling binnen twee weken over.


Klachten
Controleer de bestelling altijd direct na ontvangst. Mocht er iets niet in orde zijn, stuur dan zo snel mogelijk een mail met de klacht, dan proberen we het zo snel mogelijk op te lossen. Over door de opdrachtgever reeds verzonden geboortekaartjes kunnen we geen klachten meer aannemen.


Aansprakelijkheid
Origami Zoo is nimmer aansprakelijk voor enige schade die mogelijk voortkomt uit (het ontvangen van) onze producten.

.

 

lijn.gif

 

twitter.giftweet.giffacebook.gifpinterest.gif