a.gifb.gifc.gifd.gife.giff.gif

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Origami kaartjes? Wat zijn dat dan?
De origami kaartjes van Origami Zoo hebben net zoals de meeste geboortekaartjes een voorkant en een binnenkant, maar zijn nog een keer extra gevouwen, zodat er na het geheel uitvouwen van de kaart een vouwvel ontstaat van 26 x 26 cm. Zo kan het kaartje door de ontvanger worden gevouwen tot een origami dier met de naam van de baby erop. Bij Vouwinstructie kan je kijken hoe dat werkt.


Kan ik ook een kaartje bestellen die niet vouwbaar is?
Dat kan. Alle ontwerpen zijn ook te bestellen als enkele of dubbele kaarten. Je kan bijvoorbeeld ook de speciale origami kaarten bestellen voor vrienden en familie, en de enkele of dubbele variant voor bekenden. Er geldt echter wel voor beide opties een minimum oplage van 50 stuks.


Wat is een voorbeeldkaartje?
Een voorbeeldkaartje is een kaartje dat je kan aanvragen om te kijken hoe het kaartje van jouw voorkeur er in het echt uitziet. Je kan kijken naar de papiersoort en -dikte en hoe de kleuren er in het echt uitzien. Op dit voorbeeldkaartje staan dus niet de naam en gegevens van jouw kindje. Als je dat graag wilt kan je bij je bestelling een persoonlijk proefkaartje aanvragen. Deze wordt dan speciaal voor jou gemaakt.


Kan ik al bestellen als ik nog niet weet of ik een jongen of een meisje krijg?
Dat kan. Bij de bestelling kan je een aparte kaart kiezen voor een jongen en voor een meisje. Dat kan natuurlijk ook dezelfde kaart zijn. Zodra het kindje is geboren geef je per email door of het een meisje of jongen is geworden en natuurlijk de naam en de andere gegevens. Het kaartje wat je gekozen hebt wordt dan zo snel mogelijk gedrukt en geleverd.

Hoe snel worden de geboortekaartjes geleverd?
Als je de gegevens voor 10 uur 's ochtends hebt aangeleverd, dan gaan de kaartjes nog dezelfde dag op de post. Als je de mail vrijdag na 10 uur 's ochtends of in het weekend stuurt, worden de kaartjes maandag op de post gedaan. Vaak is het er de volgende (werk)dag, maar dat kan helaas niet worden gegarandeerd. Zorg dat er iemand thuis is!


Hoe snel worden de andere producten geleverd?
De bestelde producten worden altijd binnen een werkdag op de post gedaan. Vaak is het er de volgende (werk)dag, maar dat kan helaas niet worden gegarandeerd. Heb je na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Mag ik een bestelling retour zenden?
Ja, dat kan, mits het product niet op maat is gemaakt, zoals de geboortekaartjes. Andere producten kunnen binnen 7 dagen worden teruggestuurd aan Origami Zoo. Stuur van te voren altijd even een email naar info@origamizoo.nl. U ontvangt van ons dan het aankoopbedrag incl. de verzendkosten zo snel mogelijk retour.

.

lijn.gif

twitter.giftweet.giffacebook.gifpinterest.gif