OVER ORIGAMI ZOO

Een eenvoudig kaartje wordt een driedimensionale herinnering. Enkele tangram basisvormen worden op de muur elk dier die je maar wilt. Oude rollen behang krijgen een tweede leven in uniek gecombineerde behangbeesten. Een eenvoudig idee met een verrassend effect, dat is Origami Zoo.

De 'mascotte' van Origami Zoo is de kraanvogel, een symbool van geluk in Japan. Lees hier meer over de achtergrond hiervan.

Origami Zoo is met liefde en aandacht opgezet door grafisch ontwerper Laila Veerman. Haar plezier in het maken van geometrische patronen en grafische ontwerpen kan ze hier helemaal in kwijt.

Laila werkt, sinds haar afstuderen aan de kunstacademie in Utrecht, al bijna 15 jaar als zelfstandig vormgever en werkt met haar bedrijf Shapeshifter Visuele Communicatie voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers, zoals Oxfam Novib, Reclassering Nederland, Uitgeverij Artemis & Co, STOWA, Arthotel Dulac, Notorious Clothing, PublieksZKN, Stichting e-laad en Natuur & Milieu.

Ze deelt een werkruimte met een aantal illustratoren en grafisch vormgevers in het Ontwerpkwartier, een gezellige en inspirerende studio in het Museumkwartier in hartje Utrecht.

.

lijn.gif

twitter.giftweet.giffacebook.gifpinterest.gif