Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Moeder Dochter set

€ 29,95 (inclusief btw)

Moeder dochter sieraden set ~ Ketting en armband ~ Lasercut uit berkenhout ~ Geometrische hanger en bedel~ In cadeauverpakking 

Een lange ketting voor mama en een lief armbandje met een klein hartje voor jouw dochter. Heel bijzonder: Het kleine hartje past precies in de ketting van mama en samen vormen de sieraden een groot hart!

Deze geometrische hangers zijn lasercut uit naturel berkenhout. Het oppervlakte is licht geschuurd en de zijkanten zijn iets donkerder. De hanger voor mama hangt aan een dunne bolletjesketting van ongeveer 75 cm. De armband is standaard 15 cm lang (geschikt voor een kind van ongeveer 5 jaar oud).

Als je de armband langer of korter wilt hebben, laat dat dan even weten in de opmerkingen bij het bestellen. Meet de omtrek van de pols en tel daar 2 cm bij op om de benodigde lengte van de armband te bepalen. 

Afmeting: 4x5 cm (moeder) en 2x2,4 cm (dochter)
Materiaal: Naturel berkenhout
Lengte ketting: Ong. 75 cm
Lengte armband: Ong. 15 cm.

LET OP: De ketting en armband hangers zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal, dus iedere hanger is uniek en kan iets verschillen in tint en structuur.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


KLAAR OM CADEAU TE GEVEN
Iedere ketting en armband is verpakt in een unieke, zeshoekige cadeauverpakking, klaar om cadeau te geven of om jezelf en je dochter cadeau te doen!

VERZORGING
Als de hanger na een tijdje een beetje vies wordt, kan je hem met een fijn schuurpapiertje licht opschuren om te reinigen. Pas op met vuil en water.

.

lijn.gif

twitter.giftweet.giffacebook.gifpinterest.gif